7Days B&B Bratislava Pozsony, Szlovákia

7Days B&B Bratislava Pozsony


7Days B&B Bratislava Töltsön el néhány kellemes napot Szlovákiában a 7Days B&B Bratislava vendégeként. 15 kényelmes szobában szállhatnak meg Pozsonyban a hotel vendégei. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
500 méterre található a szálláshelytől a Mihálykapu, 2.7 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 900 méterre a Szent Márton Dóm, 3.5 km-re a Jazero Kuchajda, 2.9 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 1.4 km-re az UFO Observation Deck, 2.5 km-re a Kúpalisko Delfín, 1.3 km-re a Pozsonyi vár, 1.3 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 900 méterre a Dóm sv. Martina v Bratislave, 2.4 km-re a Dinopark Bratislava, 13 km-re az Oroszvári kastély, 12.1 km-re a Dévény Vára, 3.8 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 5.5 km-re a Csáky kastély , 1.6 km-re a Slavín Háborús Emlékmű, 4.2 km-re az Indoor Pressburg Golf Club, 1.4 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 3 km-re a Zoo Bratislava, 500 méterre a Webkamera Bratislava, Slavín.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Igény szerint akár reggelit is válaszhat. A szállásadó bankkártyás, készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolása után a 7Days B&B Bratislava 0% előrefizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

7Days B&B Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Centrum Nitra-Nyitra-38765

Hotel Centrum Nitra Nyitra, Szlovákia

Hotel RELAX

Hotel RELAX, Szlovákia