Apart City Center Brașov Brassó (Románia)

Apart City Center Brașov Brassó

Apart City Center Brașov, ,
Foglalható , 4 , 8 férőhely, háziállat nem hozható

Apartmant keres Erdélyben? Böngéssze végig az Apart City Center Brașov ajánlatát. Az két barátságosan berendezett apartmannal várja Brassóban megszállni kívánó vendégeket. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az Apart City Center Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Brassói erőd 1.2 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.5 km-re, a Fekete templom 1.4 km-re, a Katalin kapu 1.6 km-re, a Boldogasszony temploma 1 km-re, a Tanácsháza 1.6 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apart City Center Brașov 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A munkatársak angolul, spanyolul és románul tudnak kommunikálni.

Apart City Center Brașov árak és kedvezmények

4 apartman, 8 férőhely

Vila Hotel Escala Cluj-Napoca-Kolozsvár-40883

Vila Hotel Escala Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Sky 3 Residence Sibiu-Nagy-Szében-40279

Sky 3 Residence Sibiu Nagy-Szében (Románia)