Apart Hotel VIRGO Bratislava Pozsony, Szlovákia

Apart Hotel VIRGO Bratislava Pozsony


Apart Hotel VIRGO Bratislava 22 kényelmes szobában szállhatnak meg Pozsonyban az Apart Hotel VIRGO Bratislava vendégei. Felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
1 km-re van a Dóm sv. Martina v Bratislave, 1 km-re a Pozsonyi vár, 1.6 km-re a Slavín Háborús Emlékmű, 2.8 km-re a Kúpalisko Delfín, 1.4 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 2.4 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 3.8 km-re a Jazero Kuchajda, 500 méterre a Mihálykapu, 2.2 km-re a Dinopark Bratislava, 5.7 km-re a Csáky kastély , 3.8 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 700 méterre a Szent Márton Dóm, 1.3 km-re az UFO Observation Deck, 1.5 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 3.1 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 11.9 km-re a Dévény Vára, 400 méterre a Webkamera Bratislava, Slavín, 2.8 km-re a Zoo Bratislava, 12.9 km-re az Oroszvári kastély, 4 km-re az Indoor Pressburg Golf Club.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglaláshoz az Apart Hotel VIRGO Bratislava a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Apart Hotel VIRGO Bratislava árak

Parkolási lehetőség

foglaltsági naptár (online foglalás)

HOTEL GRAND Jasná Demänovská Dolina-Deménvölgy-38855

HOTEL GRAND Jasná Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

Erla Villa-Eger-36771

Erla Villa Eger, 14 szoba 30 férőhely