Apartament Benjamin Residence Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Benjamin Residence Sibiu Nagy-Szében

Apartament Benjamin Residence Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 3 , 7 férőhely, háziállat nem hozható

Nem járt még ában, vagy újra átélné a felejthetetlen napokat? Az Apartament Benjamin Residence Sibiu örömmel látja vendégül Önt és kedves családját. Az ízlésesen berendezett apartmannal várjabástyákkal szállást kereső vendégeket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyni. Az apartmannak van saját fürdőszobája. Az Apartament Benjamin Residence Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
600 méterre van a Szentháromság-székesegyház, 200 méterre a Hazugok hídja, 300 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 100 méterre a Várostorony.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglaláshoz az Apartament Benjamin Residence Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A legkorábbi érkezési időpont 00:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A szálláshely munkatársai angolul, németül és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament Benjamin Residence Sibiu árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
3 apartman, 7 férőhely

Kuća Za Odmor Sunce-Maslinica-28890

Kuća za Odmor Sunce Maslinica, Horvátország

Baross City Hotel-Budapest-28619

Baross City Hotel Budapest