Apartament Blue Record Vibe Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Blue Record Vibe Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Blue Record Vibe -Napoca, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Blue Record Vibe Cluj-Napoca kényelmes apartmanban köszönti a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Szabók bástyája 1.4 km-re, a Szt. Mihály templom 1.5 km-re, a Bánffy-kastély 1.4 km-re, a Mátyás király szülőháza 1.6 km-re, a Nemzeti Színház1.1 km-re, a Széky palota 1.3 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.7 km-re, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 1.6 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel és bankkártyával tudja kifizetni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Blue Record Vibe Cluj-Napoca a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak románul állnak rendelkezésére.

Apartament Blue Record Vibe Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Luxus Sas Rezidencia-Budapest-35726

Luxus Sas Rezidencia Budapest, 1 apartman 7 férőhely

Szent György Fogadó-Pécs-38396

Szent György Fogadó Pécs