Apartament Camino Home 2 Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Camino Home 2 Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Camino Home 2 -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 6 , 12 férőhely, háziállat nem hozható

Nagy örömmel mutatjuk be erdélyi ajánlataink közül az Apartament Camino Home 2 -Napoca által kínált lehetőségeket. Az öt ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a történelmi városban szállást keresőket. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
500 méterre van a Szt. Mihály templom, 500 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 1.1 km-re a Szabók bástyája, 400 méterre a Mátyás király szülőháza, 500 méterre a Bánffy-kastély, 800 méterre a Széky palota, 1.3 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1 km-re a Nemzeti Színház.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Átutalással, készpénzzel és bankkártyával tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartament Camino Home 2 -Napoca 0% előre befizetését kéri. A munkatársak magyarul, angolul, németül, románul és olaszul tudnak kommunikálni.

Apartament Camino Home 2 -Napoca árak és kedvezmények

6 apartman, 12 férőhely

Hotel Korona Termal-Harkány-38400

Hotel Korona Termal Harkány

Apartament Dorobanți 11 București II-Bukarest-40284

Apartament Dorobanți 11 București II Bukarest (Románia)