Apartament Central Brașov II Brassó (Románia)

Apartament Central Brașov II Brassó

Apartament Central Brașov II, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Brassóban az Apartament Central Brașov II vendégei. Ha autóval érkezik, azt felár ellenében a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az Apartament Central Brașov II által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Brassói Neológ Zsinagóga 400 méterre, a Tanácsháza 500 méterre, a Fekete templom 400 méterre, a Boldogasszony temploma 900 méterre, a Brassói erőd 1.2 km-re, a Katalin kapu 500 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartament Central Brașov II 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul, spanyolul, franciául és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Central Brașov II árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
2 apartman, 4 férőhely

Casa Hermanni Sibiu-Nagy-Szében-39999

Casa Hermanni Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Studio Tia-Mamaia-40191

Studio Tia Mamaia (Románia)