Apartament Central Cozy Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Central Cozy Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Central Cozy -Napoca, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Szívesen látja Önt vendégül Erdélyben akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra az Apartament Central Cozy -Napoca. Az barátságosan berendezett szobával várja a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja a szobában működő klíma. A szoba saját fürdőszobával felszerelt. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Mátyás király szülőháza 700 méterre, a Bánffy-kastély 600 méterre, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 800 méterre, a Szabók bástyája 700 méterre, a Nemzeti Színház1 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.6 km-re, a Szt. Mihály templom 600 méterre, a Széky palota 1 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. Az Apartament Central Cozy -Napoca 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. A munkatársak magyarul, angolul, németül és románul kommunikálnak.

Apartament Central Cozy -Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely

Corso Hotel-Pécs-28917

Corso Hotel Pécs

Apartel Marsail Mamaia Nord-Mamaia-Sat-40637

Apartel Marsail Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)