Apartament Central Dream Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Central Dream Sibiu Nagy-Szében

Apartament Central Dream Sibiu, ,
Foglalható , 3 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Ha apartmant keres egy kellemes erdélyi pihenéshez, tekintse meg az Apartament Central Dream Sibiu ajánlatát. Kényelmes apartmannal várja vendégeit Nagyszebenben az apartman. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Brukenthal Nemzeti Múzeum a szálláshelytől 1.3 km-re van, a Szentháromság-székesegyház 1.1 km-re, a Várostorony 1.5 km-re, a Hazugok hídja1.6 km-re.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Central Dream Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. A munkatársak románul állnak rendelkezésére.

Apartament Central Dream Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 apartman, 6 férőhely

Hilton Hotel-Budapest-35628

Hilton Hotel Budapest, 332 szoba 664 férőhely

Kuca za Odmor Lidija Uvala Lovrečina-Postira-38002

Kuca za Odmor Lidija Uvala Lovrečina Postira