Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Central Luxury 2B -Napoca, ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca barátságosan berendezett apartmannal várja a második legnagyobb erdélyi gótikus templomnak otthont adó Kolozsváron megszállni kívánó vendégeket. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
700 méterre található a szálláshelytől az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 800 méterre a Széky palota, 500 méterre a Nemzeti Színház, 700 méterre a Szabók bástyája, 100 méterre a Szt. Mihály templom, 1.4 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 500 méterre a Mátyás király szülőháza, 200 méterre a Bánffy-kastély.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, átutalással és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:30. A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament Central Luxury 2B Cluj-Napoca árak és kedvezmények

1 apartman, 4 férőhely

Kuća za Odmor Centerpoint-Crikvenica-37452

Kuća za Odmor Centerpoint Crikvenica

Apartament Monadin Ultracentral Brașov-Brassó-39586

Apartament Monadin Ultracentral Brașov Brassó (Románia)