Apartament Central Luxury 4A Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Central Luxury 4A Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Central Luxury 4A -Napoca, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Central Luxury 4A -Napoca ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a középkor óta kulturális központjának tartott városban szállást keresőket. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és az Apartament Central Luxury 4A -Napoca szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Kolozsvári Neológ Zsinagóga a szálláshelytől 1.1 km-re, a Szt. Mihály templom 100 méterre, az Erdély Nemzeti Történelmi Múzeuma 600 méterre, a Nemzeti Színház500 méterre, a Szabók bástyája 700 méterre, a Széky palota 600 méterre, a Bánffy-kastély 200 méterre, a Mátyás király szülőháza 500 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, átutalással és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. Az Apartament Central Luxury 4A -Napoca 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:30. A munkatársak magyarul, angolul és románul kommunikálnak.

Apartament Central Luxury 4A -Napoca árak és kedvezmények

2 apartman, 4 férőhely

Sport Hostel Cluj-Napoca-Kolozsvár-40410

Sport Hostel Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartel Cermar Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39794

Apartel Cermar Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)