Apartament CHP Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament CHP Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament CHP -Napoca, ,
Foglalható , 4 , 8 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament CHP Cluj-Napoca barátságosan berendezett apartmannal várja a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és az Apartament CHP Cluj-Napoca szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
600 méterre található a Bánffy-kastély, 200 méterre a Széky palota, 1.1 km-re a Nemzeti Színház, 500 méterre a Mátyás király szülőháza, 600 méterre a Szt. Mihály templom, 400 méterre a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1.4 km-re a Szabók bástyája, 600 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. Az Apartament CHP Cluj-Napoca a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament CHP Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
4 apartman, 8 férőhely

Hotel Estella-Eger-36539

Hotel Estella Eger, 28 szoba 56 férőhely

Vila House-Eforie Nord-40024

Vila House Eforie Nord (Románia)