Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov Brassó (Románia)

Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov Brassó

Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Ideális helyszín lehet egy ideális erdélyi nyaraláshoz, pihenéshez az Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov. Az ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várjalegfejlettebb városában szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Tanácsháza a szálláshelytől 2 km-re, a Boldogasszony temploma 1.3 km-re, a Fekete templom 1.9 km-re, a Brassói erőd 1.9 km-re, a Katalin kapu 2 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Az Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 00:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Angolul, spanyolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament City Lifestyle by Taboo Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Casa de oaspeți Amalia Praid-Parajd-40827

Casa de oaspeți Amalia Praid Parajd (Románia)

CBS Apartments-Budapest-35508

CBS Apartments Budapest, 1 apartman 4 férőhely