Apartament Colins Place Brașov Brassó (Románia)

Apartament Colins Place Brașov Brassó

Apartament Colins Place Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 3 férőhely, háziállat nem hozható

Az erdélyi Apartament Colins Place Brașov szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Brassóban az vendégei. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az Apartament Colins Place Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Tanácsháza a szálláshelytől 600 méterre van, a Boldogasszony temploma 1.2 km-re, a Fekete templom 400 méterre, a Brassói erőd 1.6 km-re, a Katalin kapu 500 méterre, a Brassói Neológ Zsinagóga 400 méterre.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. Az Apartament Colins Place Brașov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 50%. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. A munkatársak angolul és románul tudnak kommunikálni.

Apartament Colins Place Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
2 apartman, 3 férőhely

Modern Apartment Brașov-Brassó-39354

Modern Apartment Brașov Brassó (Románia)

Hotel Lövér-Sopron-38380

Hotel Lövér Sopron