Apartament Contessa Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Contessa Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Contessa -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Kolozsvárott az Apartament Contessa Cluj-Napoca vendégei. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. Fürdőszoba van az apartmanban. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
400 méterre van a Szabók bástyája, 600 méterre a Bánffy-kastély, 1.5 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 600 méterre a Szt. Mihály templom, 1 km-re a Széky palota, 700 méterre a Mátyás király szülőháza, 900 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 600 méterre a Nemzeti Színház.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglalás visszaigazolását követően az Apartament Contessa Cluj-Napoca 0% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul kommunikálnak.

Apartament Contessa Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
2 apartman, 4 férőhely

Hotel Nemzeti Mgallery-Budapest-35653

Hotel Nemzeti Mgallery Budapest, 80 szoba 160 férőhely

Kuća za Odmor Kate-Grižane-37577

Kuća za Odmor Kate Grižane