Apartament Courage Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Courage Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Courage -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

A romániai Apartament Courage -Napoca szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. Az barátságosan berendezett apartmannal várja a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Fürdőszoba van az apartmanban. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Bánffy-kastély 2.1 km-re, a Nemzeti Színház1.9 km-re, a Széky palota 1.8 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.7 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartament Courage -Napoca egy éjszakányi előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00. Angolul, románul és olaszul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Apartament Courage -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 4 férőhely

Apartament Velier-Mamaia-40530

Apartament Velier Mamaia (Románia)

Livris Hotel Zagreb-Zágráb-38140

Livris Hotel Zagreb Zágráb