Apartament Cuza Vodă Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Cuza Vodă Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Cuza Vodă -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Töltsön el néhány kellemes napot Erdélyben az Apartament Cuza Vodă Cluj-Napoca vendégeként. Az ízlésesen berendezett apartmannal várja a középkor óta kulturális központjának tartott városban szállást kereső vendégeket. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Mátyás király szülőháza a szálláshelytől 600 méterre, a Szabók bástyája 800 méterre, a Nemzeti Színház500 méterre, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 700 méterre, a Széky palota 500 méterre, a Szt. Mihály templom 700 méterre, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 900 méterre, a Bánffy-kastély 600 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Cuza Vodă Cluj-Napoca a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A munkatársak románul állnak rendelkezésére.

Apartament Cuza Vodă Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Hotel HB Brilliant Brașov-Brassó-40144

Hotel HB Brilliant Brașov Brassó (Románia)

Apartament Academiei 2 București-Bukarest-40394

Apartament Academiei 2 București Bukarest (Románia)