Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov Brassó (Románia)

Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov Brassó

Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra ában az Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov. Az barátságosan berendezett apartmannal várja a Brassóban megszállni kívánó vendégeket. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.5 km-re van a Katalin kapu a szálláshelytől, 1.4 km-re a Tanácsháza, 500 méterre a Brassói erőd, 500 méterre a Boldogasszony temploma, 1.4 km-re a Brassói Neológ Zsinagóga, 1.3 km-re a Fekete templom.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Az Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 16:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Deluxe Buzoianu Residence Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely

Hotel Sopron-Sopron-29071

Hotel Sopron

Hotel Járja-Hajdúszoboszló-34812

Hotel Járja Hajdúszoboszló, 20 szoba 50 férőhely