Apartament Downtown Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Downtown Sibiu Nagy-Szében

Apartament Downtown Sibiu, ,
Foglalható , 3 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg Erdélyt és legyen az Apartament Downtown Sibiu vendége egy emlékezetes utazásra. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Nagyszebenben az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és az Apartament Downtown Sibiu szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Brukenthal Nemzeti Múzeum a szálláshelytől 600 méterre, a Hazugok hídja400 méterre, a Várostorony 600 méterre, a Szentháromság-székesegyház 800 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A foglalás visszaigazolását követően az Apartament Downtown Sibiu 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. A szálláshely munkatársai románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament Downtown Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 apartman, 4 férőhely

Hotel Lahovary Palace București-Bukarest-40820

Hotel Lahovary Palace București Bukarest (Románia)

Mia Apartman-Eisenerz-39098

Ausztria, Mia Apartman Eisenerz