Apartament Eduard Brașov Brassó (Románia)

Apartament Eduard Brașov Brassó

Apartament Eduard Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg át és legyen az Apartament Eduard Brașov vendége egy emlékezetes utazásra. Az ízlésesen berendezett apartmannal várja a Brassóban szállást kereső vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Az apartmannak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. Az apartmannak van saját fürdőszobája. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
300 méterre van a Tanácsháza a szálláshelytől, 200 méterre a Fekete templom, 1.3 km-re a Brassói erőd, 600 méterre a Katalin kapu, 600 méterre a Boldogasszony temploma, 500 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A foglaláshoz az Apartament Eduard Brașov a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00. A munkatársak angolul, románul és olaszul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Eduard Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Ensana Ursina Sovata-Szováta-40704

Ensana Ursina Sovata Szováta (Románia)

Kuća za Odmor Dujam-Bale-37620

Kuća za Odmor Dujam Bale