Apartament Grand Central 3 Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Grand Central 3 Sibiu Nagy-Szében

Apartament Grand Central 3 Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Nagyszebenben az Apartament Grand Central 3 Sibiu vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szoba saját fürdőszobával felszerelt. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Hazugok hídjaa szálláshelytől 600 méterre van, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 500 méterre, a Szentháromság-székesegyház 900 méterre, a Várostorony 400 méterre.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglaláshoz az Apartament Grand Central 3 Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 00:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. Angolul, németül és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Apartament Grand Central 3 Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Clock Café Pizzéria és Panzió-Hajdúszoboszló-34747

Clock Café Pizzéria és Panzió Hajdúszoboszló, 6 szoba 16 férőhely

Hotel Epario-Lopar-38177

Hotel Epario Lopar