Apartament Johann Gott Brașov Brassó (Románia)

Apartament Johann Gott Brașov Brassó

Apartament Johann Gott Brașov, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Utazzon ába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Apartament Johann Gott Brașov vendége. Két barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Brassóban az vendégei. Az Apartament Johann Gott Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.4 km-re van a Brassói erőd a szálláshelytől, 300 méterre a Fekete templom, 1 km-re a Boldogasszony temploma, 300 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 500 méterre a Tanácsháza, 400 méterre a Katalin kapu.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás visszaigazolását követően az Apartament Johann Gott Brașov 75% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Apartament Johann Gott Brașov árak és kedvezmények

2 apartman, 4 férőhely

Hotel Marmont Heritage - Adults Only-Split-38096

Hotel Marmont Heritage – Adults Only Split

Sunrise Studio Deluxe Sibiu-Nagy-Szében-39367

Sunrise Studio Deluxe Sibiu Nagy-Szében (Románia)