Apartament Lovely Balcony Central Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Lovely Balcony Central Sibiu Nagy-Szében

Apartament Lovely Balcony Central Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Szobát foglalna Erdélyben? Az Apartament Lovely Balcony Central Sibiu szerettel várja Magyarországról érkező vendégeit. Az ízlésesen berendezett apartmannal várja a Nagyszebenben szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Várostorony a szálláshelytől 500 méterre van, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 600 méterre, a Hazugok hídja600 méterre, a Szentháromság-székesegyház 900 méterre.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Lovely Balcony Central Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 10% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul, franciául és románul állnak rendelkezésére.

Apartament Lovely Balcony Central Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely

Casa Bella Turda-Torda-40931

Casa Bella Turda Torda (Románia)

Kuća za Odmor Anabella-Supetar-37591

Kuća za Odmor Anabella Supetar