Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Lovely Vintage -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 3 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja Kolozsvárott szállást keresőket. Felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Az fürdőszobával felszerelt. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és az Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
1.2 km-re található a Nemzeti Színház, 400 méterre a Széky palota, 100 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 900 méterre a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 600 méterre a Bánffy-kastély, 1.4 km-re a Szabók bástyája, 600 méterre a Szt. Mihály templom, 200 méterre a Mátyás király szülőháza.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás visszaigazolása után az Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca 0% előrefizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament Lovely Vintage Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
3 apartman, 6 férőhely

Apart Hotel Vlad Țepeș Brașov-Brassó-40252

Apart Hotel Vlad Țepeș Brașov Brassó (Románia)

Radisson Blu Béke Hotel-Budapest-35812

Radisson Blu Béke Hotel Budapest, 247 szoba 494 férőhely