Apartament LovelyStay – Luxury Studio Brașov Brassó (Románia)

Apartament LovelyStay – Luxury Studio Brașov Brassó

Apartament LovelyStay – Luxury Studio Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 3 , 12 férőhely, háziállat nem hozható

Három barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Brassóban az Apartament LovelyStay, Luxury Studio Brașov vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
200 méterre található a szálláshelytől a Katalin kapu, 500 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 1.8 km-re a Brassói erőd, 300 méterre a Fekete templom, 1.1 km-re a Boldogasszony temploma, 200 méterre a Tanácsháza.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament LovelyStay, Luxury Studio Brașov a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Apartament LovelyStay – Luxury Studio Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 apartman, 12 férőhely

Trendi Belvárosi Apartman-Budapest-35855

Trendi Belvárosi Apartman Budapest, 1 apartman 4 férőhely

Garsoniera Soarelui-Eforie Nord-39363

Garsoniera Soarelui Eforie Nord (Románia)