Apartament Luxuroom Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Luxuroom Sibiu Nagy-Szében

Apartament Luxuroom Sibiu, ,
Foglalható , 3 , 7 férőhely, háziállat nem hozható

Utazást tervez ába? Érdemes megnéznie az Apartament Luxuroom Sibiu nyújtotta lehetőségeket. Két kényelmes szobával és egy apartmannal várja vendégeit Nagyszebenben az apartman. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, a szobákban és az apartmanokban légkondícionálás biztosított. Minden szobák és apartmanok saját fürdőszobával felszerelt. Az Apartament Luxuroom Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
200 méterre található a szálláshelytől a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 500 méterre a Hazugok hídja, 200 méterre a Szentháromság-székesegyház, 400 méterre a Várostorony.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A foglalás visszaigazolását követően az Apartament Luxuroom Sibiu 0% előre befizetését kéri. A munkatársak angolul, spanyolul, románul és portugálul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Luxuroom Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 7 férőhely

D 50 Hotel-Budapest-35539

D 50 Hotel Budapest, 36 szoba 69 férőhely

Apartamentele Casa Republicii Brașov-Brassó-40389

Apartamentele Casa Republicii Brașov Brassó (Románia)