Apartament Mellis 2 Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Mellis 2 Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Mellis 2 -Napoca, ,
Foglalható , 2 , 5 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Mellis 2 -Napoca kényelmes apartmanban köszönti a történelmi városban megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Az apartmannak van saját fürdőszobája. Az Apartament Mellis 2 -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.5 km-re található a szálláshelytől a Széky palota, 1.3 km-re a Szt. Mihály templom, 500 méterre a Nemzeti Színház, 400 méterre a Szabók bástyája, 1.5 km-re a Mátyás király szülőháza, 1.3 km-re a Bánffy-kastély, 1.9 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1.7 km-re az Nemzeti Történelmi Múzeuma.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. Az Apartament Mellis 2 -Napoca a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A legkorábbi érkezési időpont 12:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak magyarul, angolul, románul és olaszul állnak rendelkezésére.

Apartament Mellis 2 -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 5 férőhely

Pensiunea Old City Brașov-Brassó-39364

Pensiunea Old City Brașov Brassó (Románia)

Appartement Gimpl-Fusch an der Glocknerstraße-39086

Ausztria, Appartement Gimpl Fusch an der Glocknerstraße