Apartament Mistery Box Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Mistery Box Sibiu Nagy-Szében

Apartament Mistery Box Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Fedezze fel át és böngéssze végig az Apartament Mistery Box Sibiu nyújtotta lehetőségeket. Az ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Nagyszebenben szállást keresőket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. A szobának van saját fürdőszobája. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Várostorony a szálláshelytől 400 méterre van, a Szentháromság-székesegyház 600 méterre, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 400 méterre, a Hazugok hídja300 méterre.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. Az Apartament Mistery Box Sibiu a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 00:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 13:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Apartament Mistery Box Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Boni Családi Wellness Hotel-Zalakaros-33212

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros, 19 szoba 58 férőhely

Villa Mermaid-Podstrana-37489

Villa Mermaid Podstrana