Apartament Nicolas Central Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Nicolas Central Sibiu Nagy-Szében

Apartament Nicolas Central Sibiu, ,
Foglalható , 2 , 3 férőhely, háziállat nem hozható

Köszöntjük az Apartament Nicolas Central Sibiu bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy az elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Nagyszebenben az apartman vendégei. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Az Apartament Nicolas Central Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
500 méterre található a szálláshelytől a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 600 méterre a Hazugok hídja, 700 méterre a Várostorony, 200 méterre a Szentháromság-székesegyház.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. Az Apartament Nicolas Central Sibiu 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, románul és olaszul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Nicolas Central Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 3 férőhely

Apartament Elmar Luxury Mamaia Nord-Mamaia-Sat-40229

Apartament Elmar Luxury Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

Căsuțe Riverside Praid-Parajd-39427

Căsuțe Riverside Praid Parajd (Románia)