Apartament Oaks by Roots Brașov Brassó (Románia)

Apartament Oaks by Roots Brașov Brassó

Apartament Oaks by Roots Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 5 férőhely, háziállat nem hozható

Ajánljuk figyelmébe az erdélyi szálláskínálatunkból az Apartament Oaks by Roots Brașov által kínált lehetőségeket. Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Brassóban az vendégei. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.3 km-re található a Brassói erőd, 500 méterre a Katalin kapu, 600 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 300 méterre a Tanácsháza, 200 méterre a Fekete templom, 600 méterre a Boldogasszony temploma.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglaláshoz az Apartament Oaks by Roots Brașov a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. A legkorábbi érkezés időpontja 16:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament Oaks by Roots Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 5 férőhely

Kuća za odmor Toni otok Brač-Dol-38009

Kuća za odmor Toni otok Brač Dol

Brașov Holiday Apartments-Brassó-39433

Brașov Holiday Apartments Brassó (Románia)