Apartament Old City Lux Brașov Brassó (Románia)

Apartament Old City Lux Brașov Brassó

Apartament Old City Lux Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Utazzon Erdélybe akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Apartament Old City Lux Brașov vendége. Az kényelmes apartmanban köszöntia Fekete-templomot őrző Brassóban megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Fürdőszoba van az apartmanban. Az Apartament Old City Lux Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Katalin kapu a szálláshelytől 1.7 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.6 km-re, a Fekete templom 1.5 km-re, a Brassói erőd 1.3 km-re, a Tanácsháza 1.7 km-re, a Boldogasszony temploma 1.1 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz az Apartament Old City Lux Brașov a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament Old City Lux Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

House Una-Kukljica-37976

House Una Kukljica

Apartament Dioniss Sibiu-Nagy-Szében-40137

Apartament Dioniss Sibiu Nagy-Szében (Románia)