Apartament Panorama Studio Old City București Bukarest (Románia)

Apartament Panorama Studio Old City București Bukarest

Apartament Panorama Studio Old City București, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Ha apartmant keres egy kellemes romániai pihenéshez, tekintse meg az Apartament Panorama Studio Old City București ajánlatát. Az ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a Bukarestben szállást keresőket. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Biserica Stavropoleos a szálláshelytől 500 méterre, a Kretzulescu templom 600 méterre, a Nemzeti Művészeti Múzeum 700 méterre, a Stavropoleos templom 600 méterre, az Antim templom 1.3 km-re, a Cișmigiu Park 700 méterre, a Román Nemzeti Bank 400 méterre, a Nemzeti Katonai Kör kevesebb, mint 50 méterre, a Püspöki Palota 1.9 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel fizetheti ki. Az Apartament Panorama Studio Old City București a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezés időpontja 13:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. Angolul, románul és olaszul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament Panorama Studio Old City București árak és kedvezmények

1 apartman, 2 férőhely

Villa Golden Woods Brașov-Brassó-40155

Villa Golden Woods Brașov Brassó (Románia)

Promenada Seaview Apartment Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39953

Promenada Seaview Apartment Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)