Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu Nagy-Szében

Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Töltsön el néhány kellemes napot ában az Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu vendégeként. Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Nagyszebenben az vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Az apartman fürdőszobával felszerelt. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Szentháromság-székesegyház, 500 méterre a Hazugok hídja, 500 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 400 méterre a Várostorony.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:30, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. A munkatársak románul tudnak kommunikálni.

Apartament Philharmonie Ultracentral Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Tisza Balneum Hotel-Tiszafüred-35901

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred, 67 szoba 212 férőhely

Vila Andreea-Eforie Nord-40461

Vila Andreea Eforie Nord (Románia)