Apartament Quarisma Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Quarisma Sibiu Nagy-Szében

Apartament Quarisma Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Két barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg a 2007-ben az Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert városban az Apartament Quarisma Sibiu vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szobához saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Szentháromság-székesegyház 1.2 km-re, a Hazugok hídja800 méterre, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 900 méterre, a Várostorony 700 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Quarisma Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 00:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:30. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament Quarisma Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Kuca za Odmor Deleut-Novi Vinodolski-37769

Kuca za Odmor Deleut Novi Vinodolski

Apartel Benidom DC-Mamaia-40661

Apartel Benidom DC Mamaia (Románia)