Apartament Rabbit Hole Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Rabbit Hole Sibiu Nagy-Szében

Apartament Rabbit Hole Sibiu, ,
Foglalható , 3 , 3 férőhely, háziállat nem hozható

Hat barátságosan berendezett, kényelmes szobában és három apartmanban szállhatnak meg Nagyszebenben az Apartament Rabbit Hole Sibiu vendégei. Az egyes szobákban és apartmanokban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet (az adott szobák és apartmanok adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Várostorony a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre van, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 200 méterre, a Szentháromság-székesegyház 600 méterre, a Hazugok hídja300 méterre.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A foglaláskor ellátás nélküli is igényelhető. Átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Az Apartament Rabbit Hole Sibiu a foglalás sikeres visszaigazolása után 50% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A szálláshely munkatársai románul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartament Rabbit Hole Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 3 férőhely

Piroska Villa Panzió-Hévíz-34679

Piroska Villa Panzió Hévíz, 8 szoba 30 férőhely

Petra Hotel-Nyíregyháza-38227

Petra Hotel Nyíregyháza