Apartament Romantic Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartament Romantic Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartament Romantic -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Ha ába tervezi épp utazását és szálláshelyet foglalna, javasoljuk fontolja meg az Apartament Romantic -Napoca által kínált lehetőségeket is. Kényelmes apartmannal várja vendégeit a második legnagyobb erdélyi gótikus templomnak otthont adó Kolozsváron az apartman. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Az apartmannak van saját fürdőszobája. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
1.2 km-re van a Kolozsvári Neológ Zsinagóga a szálláshelytől, 1.7 km-re a Szt. Mihály templom, 1.6 km-re a Bánffy-kastély, 1.2 km-re a Széky palota, 1.5 km-re a Nemzeti Színház, 1.6 km-re a Mátyás király szülőháza, 1.9 km-re a Szabók bástyája, 1.6 km-re az Nemzeti Történelmi Múzeuma.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A foglalások összegét átutalással tudja kiegyenlíteni. Az Apartament Romantic -Napoca a foglalás sikeres visszaigazolása után 100% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak románul tudnak kommunikálni.

Apartament Romantic -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 4 férőhely

Holiday Home Puteus Pucisca-Pučišća-37534

Holiday Home Puteus Pucisca Pučišća

Apartament Arena Vibe 1 Cluj-Napoca-Kolozsvár-39832

Apartament Arena Vibe 1 Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)