Apartament Rustic Central House Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Rustic Central House Sibiu Nagy-Szében

Apartament Rustic Central House Sibiu, ,
Foglalható , 2 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Nagyszebenben az Apartament Rustic Central House Sibiu vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
300 méterre található a szálláshelytől a Várostorony, 500 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 400 méterre a Hazugok hídja, 800 méterre a Szentháromság-székesegyház.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Foglalását készpénzzel fizetheti ki. Az Apartament Rustic Central House Sibiu a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 12:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Angolul, románul és olaszul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Apartament Rustic Central House Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 6 férőhely

Vila Dorobanților Cluj-Napoca-Kolozsvár-40602

Vila Dorobanților Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Pensiunea Amethyst Sovata-Szováta-40587

Pensiunea Amethyst Sovata Szováta (Románia)