Apartament Studio U București Bukarest (Románia)

Apartament Studio U București Bukarest

Apartament Studio U București, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Utazzon ába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Apartament Studio U București vendége. Az kényelmes apartmanban köszönti a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Biserica Stavropoleos a szálláshelytől 500 méterre, a Kretzulescu templom 900 méterre, a Stavropoleos templom 500 méterre, a Püspöki Palota 1.7 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 900 méterre, a Román Nemzeti Bank 300 méterre, a Popa Soare templom 1.7 km-re, a Cișmigiu Park 1.1 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 500 méterre, az Antim templom 1.6 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Az Apartament Studio U București a foglalás sikeres visszaigazolása után 50% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A munkatársak románul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Studio U București árak és kedvezmények

1 apartman, 2 férőhely

Grand Hotel Glorius-Makó-38561

Grand Hotel Glorius Makó

Flamingó Ház-Gyomaendrőd-15687

Flamingó Ház vízparti nyaraló Gyomaendrőd közkedvelt részén