Apartament Unirii Two București Bukarest (Románia)

Apartament Unirii Two București Bukarest

Apartament Unirii Two București, ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Kényelmes apartmannal várja vendégeit Bukarestben az Apartament Unirii Two București. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az Apartament Unirii Two București által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Nemzeti Katonai Kör 1.4 km-re, a Cișmigiu Park 1.8 km-re, az Antim templom 1.6 km-re, a Stavropoleos templom 900 méterre, a Püspöki Palota 1.5 km-re, a Popa Soare templom 1.2 km-re, a Kretzulescu templom 1.7 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.7 km-re, a Biserica Stavropoleos 900 méterre, a Román Nemzeti Bank 1 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A foglalást átutalással és készpénzzel lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesíéhez az Apartament Unirii Two București a sikeres visszaigazolást követően 20% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A munkatársak románul tudnak kommunikálni.

Apartament Unirii Two București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
1 apartman, 4 férőhely

Apartament Onix Brașov-Brassó-40004

Apartament Onix Brașov Brassó (Románia)

Stone house Slivje-Selca-37796

Stone house Slivje Selca