Apartament Universitate București II Bukarest (Románia)

Apartament Universitate București II Bukarest

Apartament Universitate București II, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartament Universitate București II barátságosan berendezett apartmannal várja a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
500 méterre van a Biserica Stavropoleos a szálláshelytől, 900 méterre a Kretzulescu templom, 400 méterre a Nemzeti Katonai Kör, 500 méterre a Stavropoleos templom, 900 méterre a Nemzeti Művészeti Múzeum, 300 méterre a Román Nemzeti Bank, 1.7 km-re a Popa Soare templom, 1.5 km-re az Antim templom, 1.1 km-re a Cișmigiu Park, 1.7 km-re a Püspöki Palota.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz az Apartament Universitate București II a sikeres visszaigazolást követően 50% előrefizetést kér Öntől. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. Románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartament Universitate București II árak és kedvezmények

1 apartman, 2 férőhely

City Hotel Bucuresti-Bukarest-39676

City Hotel Bucuresti Bukarest (Románia)

Hotel Savoy Opatija-Abbázia-38069

Hotel Savoy Opatija Abbázia