Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov Brassó (Románia)

Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov Brassó

Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov, ,
Foglalható , Ingyenes parkolás, háziállat nem hozható

Épp romániai utazását tervezi, és szállást foglalna? Örömmel mutatjuk be a Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov ajánlatait, ahol akár párjával vagy családjával együtt is örömmel várják Önt. Az ízlésesen berendezett apartmannal várja a Brassóban szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Brassói Neológ Zsinagóga 1.4 km-re, a Katalin kapu 1.6 km-re, a Tanácsháza 1.6 km-re, a Fekete templom 1.5 km-re, a Boldogasszony temploma 1.3 km-re, a Brassói erőd 1.5 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó készpénzes fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolása után az Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov 30% előrefizetését kéri. A munkatársak románul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartament Up Dobrogeanu Street Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás

Pesti Munkavállalói Szálló-Budapest-28517

Pesti Munkavállalói Szálló Budapest

Diamond Astoria 5-Budapest-35555

Diamond Astoria 5 Budapest, 1 apartman 3 férőhely