Apartamente a la Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartamente a la Cluj-Napoca Kolozsvár

Apartamente a la -Napoca, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Az Apartamente a la Cluj-Napoca kényelmes apartmanban köszönti a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
Az Nemzeti Történelmi Múzeuma a szálláshelytől 1.3 km-re van, a Mátyás király szülőháza 1.3 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 600 méterre, a Szabók bástyája 1.7 km-re, a Széky palota 1 km-re, a Szt. Mihály templom 1.4 km-re, a Nemzeti Színház1.5 km-re, a Bánffy-kastély 1.3 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. Az Apartamente a la Cluj-Napoca 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, spanyolul, románul és portugálul tudnak kommunikálni.

Apartamente a la Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Levendula Hotel-Algyő-38578

Levendula Hotel Algyő

Hotel Graffiti București-Bukarest-40500

Hotel Graffiti București Bukarest (Románia)