Apartamente Unirii Centrul Istoric București Bukarest (Románia)

Apartamente Unirii Centrul Istoric București Bukarest

Apartamente Unirii Centrul Istoric București, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Utazást tervez ába? Érdemes megnéznie az Apartamente Unirii Centrul Istoric București nyújtotta lehetőségeket. Az kényelmes apartmanban köszönti a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Román Nemzeti Bank a szálláshelytől 700 méterre van, a Biserica Stavropoleos 600 méterre, az Antim templom 1.2 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.4 km-re, a Püspöki Palota 1.1 km-re, a Kretzulescu templom 1.4 km-re, a Cișmigiu Park 1.6 km-re, a Stavropoleos templom 600 méterre, a Popa Soare templom 1.6 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel fizetheti ki. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartamente Unirii Centrul Istoric București 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:30. A munkatársak angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartamente Unirii Centrul Istoric București árak és kedvezmények

2 apartman, 4 férőhely

Holiday House Green Oasis-Kaštel Novi-37860

Holiday House Green Oasis Kaštel Novi

Luxury Villa-Zaton-37817

Luxury Villa Zaton