Apartamentele Casa Republicii Brașov Brassó (Románia)

Apartamentele Casa Republicii Brașov Brassó

Apartamentele Casa Republicii Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 4 , 9 férőhely, háziállat nem hozható

Szívesen látja Önt vendégül ában akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra az Apartamentele Casa Republicii Brașov. Egy barátságosan berendezett szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Brassóban az vendégei. Minden szobában és apartmanban van saját fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Brassói erőd a szálláshelytől 1.1 km-re, a Katalin kapu 800 méterre, a Brassói Neológ Zsinagóga 700 méterre, a Fekete templom 500 méterre, a Boldogasszony temploma 700 méterre, a Tanácsháza 700 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását átutalással fizetheti ki. Az Apartamentele Casa Republicii Brașov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak románul és olaszul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartamentele Casa Republicii Brașov árak és kedvezmények

4 apartman, 9 férőhely

Apartament Luxuroom Sibiu-Nagy-Szében-39875

Apartament Luxuroom Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Juniperus Park Hotel-Kecskemét-38567

Juniperus Park Hotel Kecskemét