Apartmán Crocus Gabika Štrba, Szlovákia

Apartmán Crocus Gabika Štrba


Apartmán Crocus Gabika Az Apartmán Crocus Gabika két barátságosan berendezett apartmannal várja Štrbában megszállni kívánó vendégeket. Az Apartmán Crocus Gabika , örömmel fogadja Önt és kutyáját egyaránt. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A szobában felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Lyžiarske stredisko Štrbské Pleso a szálláshelytől 1.6 km-re van, a Lomnici-csúcs 22.8 km-re, a Vázseci-barlang 16.7 km-re, a Popradské pleso 3.7 km-re, a Štrbské pleso 300 méterre, a Vodopád Skok 3.6 km-re, a Klimatické kúpele 300 méterre, a Lomnici nyereg 22.6 km-re, a Webkamera Štrbské pleso 1.6 km-re, a Halas-tó, Morskie Oko 13.8 km-re, az AquaCity Poprad 24.6 km-re, a Náučný chodník Štrbské, Popradské, Hincovo Pleso 300 méterre, a síközpont 1.4 km-re, a Sedlo pod Ostrvou 4 km-re.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:30. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Apartmán Crocus Gabika árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Poľovník Demänovská Dolina-Deménvölgy-38802

Hotel Poľovník Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

Elyzabeth Vendégfogadó-Kálmánháza-24983

Falusi szálláshely olcsón kiadó Kálmánházán