Apartmán Patris 33 Tatranská Štrba, Szlovákia

Apartmán Patris 33 Tatranská Štrba


Apartmán Patris 33 Az Apartmán Patris 33 Tatranská kényelmes apartmanban köszönti a Tatranská Štrbában megszállni kívánó vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobában ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
4.1 km-re van a Náučný chodník Štrbské, Popradské, Hincovo Pleso, 4 km-re az Apartmány Radana, Štrbe-, 4.1 km-re a Klimatické kúpele, 25.4 km-re a Lomnici nyereg, 8.9 km-re a Vázseci-barlang, 4 km-re az Apartmány Radana, -Vysoké Tatry, 18.8 km-re az AquaCity Poprad, 25.6 km-re a Lomnici-csúcs, 4.1 km-re a Štrbské pleso.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 09:30. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 2 fő, háziállat .

Apartmán Patris 33 árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 szoba, 2 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Salamander Banská Štiavnica-Selmecbánya-38890

Hotel Salamander Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica-Selmecbánya-38776

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia