Apartmánový dom – Tále Bystrá, Szlovákia

Apartmánový dom – Tále Bystrá


Apartmánový dom – Tále Az alacsony-tátrai Apartmánový dom, Tále szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. Kényelmes szobával várja vendégeit Bystrában a hotel. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
500 méterre van a Sebeséri-barlang a szálláshelytől, 2.1 km-re a Bystrianska jaskyňa, 2.3 km-re a Ski Centrum Mýto, 28.2 km-re a Polomka Bučník, 4 km-re a Ski Tále síközpont, 2.2 km-re a Tále, Gray Bear.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Apartmánový dom – Tále árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Junior Piatrová Vrútky-Ruttka-38786

Hotel Junior Piatrová Vrútky Ruttka, Szlovákia

Hotel Encián-Donovaly-38816

Hotel Encián Donovaly, Szlovákia