Apartmány Biela Bratislava Pozsony, Szlovákia

Apartmány Biela Bratislava Pozsony


Apartmány Biela Bratislava Köszöntjük az Apartmány Biela Bratislava bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a hotel elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. A hotel öt barátságosan berendezett szobával várja Pozsonyban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
12 km-re van a Dévény Vára, 4.2 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 12.6 km-re az Oroszvári kastély, 5.2 km-re a Csáky kastély , 1 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 2.7 km-re a Dinopark Bratislava, 800 méterre a Webkamera Bratislava, Slavín, 2.8 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 3.3 km-re a Zoo Bratislava, 3.8 km-re a Jazero Kuchajda, 400 méterre a Szent Márton Dóm, 1.2 km-re a Pozsonyi vár, 500 méterre a Dóm sv. Martina v Bratislave, 3 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 1.6 km-re az UFO Observation Deck, 4.9 km-re a Veľký Draždiak, 4.5 km-re az Indoor Pressburg Golf Club, 2.5 km-re a Kúpalisko Delfín, 100 méterre a Mihálykapu, 1.1 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Apartmány Biela Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
7 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Ani Apartman-Budapest-35401

Ani Apartman Budapest, 1 apartman 4 férőhely

Hotel Squash Dependance Prievidza-Privigye-38801

Hotel Squash Dependance Prievidza Privigye, Szlovákia