Apartmány Margo Sun Martin Turócszentmárton, Szlovákia

Apartmány Margo Sun Martin Turócszentmárton


Apartmány Margo Sun Martin Hat barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Martinban az Apartmány Margo Sun Martin vendégei. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
4.8 km-re található a szálláshelytől a Národný cintorín, kevesebb, mint 50 méterre a Winter Park Martinky síközpont, 21.3 km-re a Szklabinya vára, 4.8 km-re a Múzeum slovenskej dediny, 3.2 km-re a Lyžiarske stredisko Martinské hole, 29.6 km-re a Znió vára, 3.5 km-re a Pokus.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglalások összegét készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudja kiegyenlíteni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 32 fő, háziállat .

Apartmány Margo Sun Martin árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
8 szoba, 32 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Dubná Skala Žilina-Zsolna-38779

Hotel Dubná Skala Žilina Zsolna, Szlovákia

MAXPLAZA Trnava-Nagyszombat-39014

MAXPLAZA Trnava Nagyszombat, Szlovákia