Apartmány Modom Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Apartmány Modom Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


Apartmány Modom Liptovský Mikuláš Kiránduljon néhány napra Szlovákiába és legyen utazása idejére az Apartmány Modom Liptovský Mikuláš vendége. A hotel nyolc ízlésesen berendezett, barátságos szobával és két apartmannal várja az Alacsony-Tátra egyik legkedveltebb településén szállást keresőket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Az Apartmány Modom Liptovský Mikuláš által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
10.3 km-re van a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota, 13.1 km-re a Szentmáriai-víztározó, 4.3 km-re a Webkamera Demänova, 11.4 km-re a Stanisovska barlang, 6.2 km-re az Aquapark Tatralandia, 5 km-re a Termálne kúpalisko , 10.4 km-re a Liptó vára, 3.1 km-re a Ski Centrum Opalisko, 4.9 km-re a Kostol Obetovania Pána, 2.2 km-re a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum, 9.6 km-re a Skicentrum Dolinky, 6 km-re a Ski Centrum Opalisko, Németporuba, 4.6 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Krstiteľa, 1.7 km-re a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša, 10.6 km-re a Déményfalvi-jégbarlang, 1 km-re az Expozícia Tatrín, 1 km-re a Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, 1 km-re a Čierny Orol Liptovský Mikuláš, 16.2 km-re a Jasná síközpont, 19.5 km-re az Archeoskanzen Havránok, 4.6 km-re a Svätojánske múzeum Liptovský Ján, 13.2 km-re a Déményfalvi Szabadság-barlang.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Apartmány Modom Liptovský Mikuláš árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Set Bratislava-Pozsony-38822

Hotel Set Bratislava Pozsony, Szlovákia

Apartments Dalia-Lovran-28824

Apartments Dalia Lovran, Horvátország